Followers

Search This Blog

Tuesday, December 28, 2010

:: lepakKING :


aku bru lepas kentot ni...aka buang angin haha..ooomakkk aii bau die,terbaeeek dr ladang seyh haha..
weekend aritu buat ape?..hukkk..
sakit pinggang ni..tangan kremm..huu..dahsyat tol..

25/12/2010 aritu g bt caves...
next entrie aku cite..

now nak cite 26/12 nyer stolimoli~
ahad yg secerie sepanas terik..plan dah dekat seminggu..
plan mule2 cume aku nak g ngan umi jer..then
bile jijie nak join,so we oll pon stuju n kate ON je la kan..
reramai best gak kan..
so hari kejadian xtau lg bape org nak follow..just tunggu jijie amek je kol 2.30 ptg..
dah msj aju,bai,n lina,,tpi mmsing cam de hal je kan..so..
tolakkkkk tepi..
kite cite sape yg ade jer..maybe next tyme korang bleh join..
ala lgpon aku bgtau dak ni last minit..ermm xheran la kan lau diorg kate TIDAK..kkkkk
tolllaaaaaaaaaaaak tepi..

kol 2.27 jijie smpai umh aku..adehh mase tu aku blom siap mekap lagi..
yeee!! di ulangi MEKAP..hahahaa
cz kol 2.15 tu aku bru siap membuang air BESAR>>
ermm so terpakse la diorg tunggu..
xlame,7minit aku dah siap..kan kan kan:) 
hahahhaa...
2.36 gerak kuo dr umh aku..
UMI.JIJI n epin pon ade..ok cntekk..
diorg kate hisham n mas dah tunggu kat segamat..

dalam kete mak aii..
MENGUMPAT..hahaha
xbleh bla aku..
tpi xpe..aku suke...

ok2..kite layan gambo ea..mase sangat mencemburui kite..haha


tempat kejadian...huhu..
b4 main kite posing dlu k...

hari bodoh aku aritu gaknyerr..haha..


hisham n mas yg sedang pregnen


aku benci tol..kacau line betol la lane ni kan..cam haremmm

tq BRO line sebelah.snap pic ni..haha susah sangat,,bukan aku suh kawen ngan aku pon..suh amek gambo pon susah

time makan...kat MERYBEROWN segamat...terbaekkkk kan..hahaha

aku smpai dah lupe kite dok melalak lagu ape time ni..

dari kiri..hisham..umi.n jijie....kawan dr sekolah rendah ni


jijie bersame adek kesayangan..hahah...yg comel tu epin name die..satu kelas mase drjah 4,5 n 6...

mereka adalah jiran sebelah umah jer..sorang bapak de bengkel motor..sorang lagi de kedai runcit..:)

mase karok,hisham n mas dah x join..dah balik jb...


sumpah..kitorang xpenah gadoh...heheh giler baekk kan..cam xc


pastu singgah al ikhsan jap cuci2 mate..t
then terus gerak g mencekik..
pas makan..
g karok..
kol 8 bru kuo...so blik umah terus..
layan BOLA piala AFF suzuki :)....


 thanks to.UMI<EPIN>JIJIE<HISHAM <MAS...
next time kite jalan jauh sikit ea..pastikan ramai yg join..huhu


wokey...
(tgh trsnfer gmbo 25/12 aritu..jumpe en.amirul weyh hahaa)

















0 komen lagi: