Followers

Search This Blog

Wednesday, December 1, 2010

:: 1/12/2010::

huk hukk hukk...batok..serius batok giler ni..dah dekat seminggu..start minggu lepas sakit tekak n nak demam2 jer..tpi akhirnyer batok..aku lau batok memang otomatik terok beno bunyik die huuhu...pastikan xde org kat sebelah aku mase tido mlm,lau x.org tu pon xdapat tdo gak cz dengar batok aku ni..
;
;
;
;
;
ermm petang td kol 6.30 pas ajah ( adik aku ) balik keje..aku terus siap2..arini kuo..g jalan2..mule2 g makan kat hutan bandar..ofkos makan ciken cop...menu wajib ok..huhu...aku makan ciken cop..ajah mkn oblong n ira (kazen ) makan mee hun tomyam...huh layan..memang memasing tgh lapo..


mantapkan ciken cop die..rm5 jer..huuuhu...

oblong n mee hun tomyam xdapat didisplaykan atas sebab2 tertentu..haha puikk ah..
;
;
;;
;
;
;

ermm pas g makan..terus lincah gerak g cs..ira n ajah beli baju kat padini..then we oll terus gerak g pasar karat..diorang beli baju n sipe..dioraang lagi k..aku xbeli pape...opsss beli kot~ hahah arini aku beli myk kete jer..haha...diorang banyak wet..aku??haha bukan xde..tpi berjimat seyh...
;
;
;
;
pas g pasr karat terus gerak blik...singgah petronas beli coklet cadbry..akk ipor aku kirim..ngidam nak makan coklet la tu hahaa...
COKLET???? euwwwww....
nape aku xminat sangat cokelat eh??tapi aku sangat suke white coklet...suke gile..lelagi yang nestle nyer tu..white coklet bar..pagi sepuluh sehari pon aku leh settle..tapi lau korang bagi aku coklet..yerr coklet..ermm aku akan makan time aku rase aku nak makan jer..
teringat dulu mase skolah teknik muo..de KAWAN aku sorang nih,bg aku COKELAT beso..haha ..black forest kot..yg beso tu..caye xcaye aku makan..habis..haha dah SAYANG...hahhahaa...
;
;
;
;
;
; apekes cite pasal coklet..haha...pas g petronas tadi.g singgah beli beger plak kat pulai emas..pon akk mus kirim...smpai umah diorg2 ni try2 la bju la ape la yg diorg beli tadi..damn aku sakit mate..cz aku xbeli pape pon ..mmmg siott koraNG EK..;
;
;
;

;
;
ok dah.aku dah batok tahap gaban dah ni..dah xbaek n xbagus untuk kesihatan lau aku terus menaip ni..haha..tadi mkn ubt batuk hurix!...erkkkk~~~~~~ xsedap bodoh~,,,,hahaha sian aku olwez pkse ank sedare aku mkn ubt lau diorg xsihat...sian arrr....ubat memang xsedap!!!..
:
;

;
oppsss...congrets untok pkcik n mkcik aku..cz dapat bay arini..baby girl :)...euwww kompem comel kan...waaaa jeles seyh tengok org sane sini dah kawen...ermmm..to pkman n kak lin : congrats,,~ esok jumpe ea..hehee

;
ermm ok semue..selamat mlm..erm arini en.love aku bz..sian dier..tke care ye awak...

0 komen lagi: