Followers

Search This Blog

Thursday, December 9, 2010

:: Gune jari pon boleh ::

assalamualaikum....tadaa! auwww cak,,haha ngade no ko ekk? kate ko kepade aku..
 sihat arini?harap sihat selalu...dah mkn tengahrai?..ermm arini dengan rase rendah dienyer aku mendietkan diri aku yg semakin kembang ni..dlu mase kije kat angsana berat badan aku cume 46 jer..now dah 50 + +..hahaha yg + + + tu aku xleh bla siot..cmner nak kurangkan berat bdn dengan care yg paling mudah dah murah~..hahah kene berpuase sunat kot.... cmner nak buang lemakk ni woi..lemak ketam,lemak ayam,lemak daging sume ade ni..

ni ar muffin yg aku mkn..tpi aku mkn sebijik je dol~ kenyang (buat2 kenyang )


alalalla..bukan nak cite pasal lemak ke muffin ke pon..tu cume intri jerp..hahaha... ni sebebornye nak share pasal rambot..yeeebaa!!..skang rmbot aku dah bleh dikatekan 70% clean&clear haha...jauh dari segala habuk2 (panggilan dahsyat untuk kelomumur)...hhuhuuuu...b4 ni aku dah pakai mcm2 syampu ats pale aku ni...dri sympu yg paling murah..ke sympu paling mahal...erkk mahal ker??paling mahal pantene kot~ haha..
sume syampu aku dah try...
  1. KAO MERIT
  2. PANTENE ANTI DANDRUFF
  3. REJOICE
  4. SUNSILK
  5. SECRET GARDEN
  6. HERBAL ESSCNCE (hahaha gua xtau eje)
  7. CLEAN N CLEAR
  8. SYAMPU ZHULIAN
  9. SYAMPU CNI
  10. SYAMPUUU KOKAK2 PON AKU BELI...
dah mcm2 la aku try,,mase aku pkai sympu2 tu mmg la rmbot aku lurus n lembot..lgpon lurus n lembot (gune jari pon boleh ) tu mmg dah sifat semulajadi rambot aku...tapi yang aku geraam tu masalah keguguran n kelumumur yg menjadi2,,,

dah fikir x..sympu pe lg yg agak2 glamer tapi aku xlistkan?hahha de kan...yebbaaaaa~ syampu HEAD n SHOULDER...yup..acctly b4 ni aku dah pakai dah..mungkin baru skrang rezeki aku kot..baru sekarang aku rase sangat serasi ngan syamou ni..walau pon aku x gemo sangat ngan bau die yg ke ala-ala sympu berubat..haha ye kot syampu berubat..ubat utk buang kelemumur kan...

so arini da dekat seminggu aku pkai sympu ni..b4 ni dengan rase suke baunyer aku pakai syampu sunsilk yang wane pink..aku suke sgt bau sympu tu..ngan syampu secret garden wane biru...fuhh bau die bleh tahan berhari2..haha zila@..xpyh nak berangan pkai syampu lain k..kate kan NO

haa...korang try yg biru..sangat wangi..aku suke

yg ni set die..korang try la pkai gak..superb wangi hehe

taaadaa!!...euwww..sape de masalah kelemumur..try yg ni..insyaALLAH

haha bukan nak promote ke hape ke bagai...aku cume nak share jer kan..haha...

HABIS ENTRI CAMNI JE BOLEH???

0 komen lagi: