Followers

Search This Blog

Wednesday, January 12, 2011

"1st GA - I Lurve My Mum So Much..."

assalamualaikum dan selamat petg..euuyuhuuu..
tadi sambil wat kije smbil berbw...jalan2..singgah belog ni belog miera 
then tengok2 die ade wat GA sempena birthday mak die bulan depan...


Syarat -Syarat Giveaway :

  • jadi follower or tak, no sweat...^_^
  •   buat 1 ENTRY simple pun tak ape..tajuk ENTRY "1st GA - I Lurve My Mum So Much..."
  • nyatakan skali pengorbanan your mum yg korg ingat seumur hidup korg...
  • linkkan entry korg ke entry miera nie...copy pic GA kt atas and letak kat sidebar korg, tak nak letak pun tak ape...no sweat...^_^
  • tempelkan pic korg ngan your sweet mum sekali dlm entry 2..
  •  tag seberape ramai yg korg suke, no limit..^_*
  • tarikh tutop..25 febuari 2011 
gambar latest saye ngan mak saye...
mase jalan2 g nusajaya 2hari lepas..
pengorbanan mak saye untuk saye....
rasenyer terucap dengan kate2..terlampau banyak sangat pengorbann mak saye untuk saye..
pengorbanan mak membesarkan saye..mendidik saye hingga menjadi manusia yg bergune..
pengorbanan mak memang xdapat dijual beli di mane2..
mak satu dalam berjuta.
sayang saye kat mak saye ni tiade tolok tandingannyer..
mak lah sahabat sejati dunie dan akhirat..tq mak..luv u so much..n much......
mmuah..adiya syg mak..semue ank2 mak syg mak...
,,,.........
.....
....
adehaii...nape tetibe ade air kuo dari mate ni.sob ..sob..sob~....
saye nak tag mereka2 ni : 
yg lain2 saye tag kat shout diorg yer...

1 komen lagi:

LurvelyAmiera said...

thankz join..gd luck kay..^_^