Followers

Search This Blog

Tuesday, January 4, 2011

:: kejutan tahun baru :) ::

huargghhhh..(mengeliat ni best ) huhu..yeay yeay! bangun pagi arini sangat best..sebab en.love kejot seawal suboh td :)...hehe tenkiu laling..ni yg sayg awak lbh ni haha...
.

.
.
.
pas mandi..tup2..dapata msj..yuhuu..en.love datang ..haha tambah seronok die bawakkan saye mcd breakfst :)..waaaa..so sweeet :)..hati berbunge2 nih...time kasih sayg..susah2 jer....
.
..
.
.
pas saye bersiap2 utk g keje..nek kete same2..wahhh buat pertame kalinyer die antar saye g keje :) bestnyer...xterus g keje pon..lepak kat taman2 bunge :) makan mcd same2..men suap2 lagi..hahkhakhak..jgn la gelak u ollls...
.
.
.
.
.
siap makan,die antar saye g kije...kat tmpt keje wat kije pon xtenteram..nape??masih teringat tadi men suap2..heheh..alalalallalala gilak la saye nih :)....tambah2 best,tengah2 i keje ade la sorang mamat ni dtg kat saye...bg bunge,die cakap ade org bagi..wahhhh..sekali tgk2 card kat bunge tu :)...arghhhhhhhh cairnyerrr :)...xterkate ape2....senyum :) nak bersedekah senyum je nni..hahaha...then dapat call dr en.love..die tanye suke x...ofkossss awak,saye suke sangat ni...xleh dah wat keje..rase nak mc je ni..haha...relax zila relax....coooldown...haaa camtu la...
.
.

..
.
tengahari,biasenyer time makan sah2 dok ngadap keje je kan..tapi arini..en.love ajak lunch same2...hadoii...drpd xlapo ni,tetibe jer lapo mcm dah tujuhbelas ari xmakan..hahahha tipunyerrrr...hehe..g makan.die dtg amek....tq sayang..nni yg wat saye syg awak lbh ni..haha..haaa time ni lerrr...g makan area dekat2,takot nnti time rehat hbs begitu saje..makan2..hilang dah mood diet saye arini..hehe...air tawar pon rase manis je tengahri tu..:)...
.
.
...
.
.
..
wokeyh petangnyer plak,time nak balik keje,,sayang saye dah terpacak depan pintu :) hehehe....camni la syggg :)...euw...

saye : kite nak g mane ni ( cehhhh lagi mau tnye )
die : g tgk wayang nak ? 
saye  : ok (laaaaa,dalam hati ni ya ampon....melonjak2..) hahahhaa

die : nak tgk citer pe ea syg ?
saye : ha?,ala cite ape2 pon xpe...(teringat dulu 1st date,ade ke tgk cite nana tanjung ) hehe...
die : kite tgk hantu kak limah ea..(smbil tarik tangan saye letak kat pehe die ) 
saye : aduhaiiiiiiiiiiiii..ni yg den lomah ni (hahahhahahaa)....

.
..
..
.
.
.
tak payah la saye nak cite,cite hantu kaklimah tu cmner kan..haha xsiap kang entrie saye ni kang..hehe..pas tengok wyg,kitrg pon balik..singgah kdai makan..kat tmn u..restoran chao praya:)..sedap ...bende xsedap pon lau makan depan insan tercinter..jadik sedap kan..huaaaahhaa.....
.
..
.

..
alaaaa,times up..,mase utk pulang..adehai..sedih2..dah nak berpisah dah..mase nak kuar dr kete tu ade la adengan2 konon2 majuk..alaaa,xpasall...huhehuhuee...ngade je lebih...wokeyh2..dah salam2..ermm dah ckp i love u..u love me..i love u too...muah..hehehe..opsss no muah muah okeyh :)...ermmmm en.love pon terus balik....tapi xtau la pastu die g mane...
.
.
..
.
PENAT DAH..PENAT DAH PERAH OTAK ...KUCING LALU PON AKU JELING JER..ANAK SEDARE AKU KETOK PINTU BILIK PON AKU WAT BANGANG JER..
.
.
...
. KORANG NAK TAU X NAPE AKU PENAT SANGAT NI TERCUNGAP2?HAHHAHA...
.
.
...
.
...CERITA DIATAS ADALAH REKAAN AKU SEMATE2...START DARI AKU BANGUN TIDO TD AKUDAH START MENIPU...BAEKKK PUNYER :).HEHHEE...HAIIIIII BERTUAHLAH KALAU EN.LOVE AKU NAK BUAT SUME TU UTK AKU KAN:)...ERMMM SO AKU HANYE MAMPU BERNGAN OKEY....
..

.

  • xpenah pon aku dapat bunge walau sekuntum...(xpe,die bukan mat bunge)
  • xpenah pon die antar n amek aku g keje (huhu sadis wat ayat ni )
  • xpenah pon die suap saye makan..
  • xpenah pon die dtg tmpt kije aku bawak makanan..hahah..(ini pulak mcd) wooo
  • xpenah pon time keje aku die kacau...(keje fokus katenyer )hhehhe..
..
.
.
.
.
.
JANGAN LA MARAH..NI HANYE GURAUAN SEMATE2..HEHEHHE......selamat berblogwalking korang....jangan lupe komen my entri okeyh hehe....rase bersalah lak kat korang..men tipu2 pulak kan..hehhe..saje la korang,mengisi mase lapang :)

0 komen lagi: