Followers

Search This Blog

Wednesday, January 5, 2011

:: avatar 2011 ::

euw..pening2..ha pening jadahnyer..
tadi pusing2 jalan2 n mengedit2 akunyer blog..

asalnyer cume la nak edit widget welcome tu je..
uishhh geram..edit2 hilang pulang backgrund belog aku ni..
cit tersalah paste la pulak weyh haha..

tu la..bleh jugak lau nak kate aku ni bute i.t lagi..
masih bengkak lagi weyh..aje giler..

cari2 bacground cntek2..then singgah kat web ni..
cantek2 jugak bckgrnd die kan..
ermm dah jenuh dah pening mate carik mane yg sesuai..
kalau nak ikotkan mane yg cntik..ermm bleh dikatekan sume cntik..
dok try usha satu2..then rase yg ni la yg paling xover..haha


now..AVATAR GLAM BACKGROUND ...
yeeba!..korang suke ke x..haha..wat ever..ado aku kesah?haha
so,,tahun baru ni...aku dah tukar background belog aku weyg :)..
berjaye :))

kat sini jugak nak say tq so much kat sume rakan2 beloggeer yg sudi follow aku..
almaklumla,aku ni baru je lagi ngan belog ni..huhu..
nak mengupdate pon raso mmaleeehh weyh..hehe..

aku jugak xsehebat fatin liyana...xsevouge cik epal ...xsecantik cik nadia bayu
xseHOT hanis zalikha ...hehhe..nape mesti sebot name diorg..
sebab diorg kan glam kan..huhaaa..diorg de bome :)..huuhu

wokey2..udah2..xmau bebel lagi..kene siapkan propsal yg banyak sangat tanggohnye tu..huu
sedih2..semoge siap la hendaknyer erk..

habis entri macam ni je boleh?.........:)

0 komen lagi: