Followers

Search This Blog

Friday, January 7, 2011

:: menyirap dab bengang ::

punce aku tau cite sebab aku rajin berbelogwlking sane sini...
dan hasilnyer..;
;
;
;

hari jumaat xbaik maki2 org..eh silap2...
hari2 xbaek n xboleh maki2 org...
tapi arini sumpah aku rase mcm nak tikam orang ni...hadoiii..

sebelom ni ko tunjuuk baik je kan ngan aku?
ko sebok2 add fb aku..
ko sebok2 coment status aku..
ko sebok like status aku..
ko sebokk2 coment pic aku..
ko sebok like pic aku...
ko sebok2 nak chating2 ngan aku...
ko sebok nak tnye2 aku ngan bf aku tu pehal..
ko sebok tnye bile ktrg nak kawen pehal?
ko sebok cite kesah silam ko pehal?
ko sebok2 nak call bf aku pehal...

wey! pehal...ko nak aku bg ko peribahase ape kat ko ni...
ade sipot babi disebalik batu ker??
hamik kau!
aku xde kacau idop ko kan..?xde? xde?
aku rase ko yg start kacau idop aku..

yg ko suke ati copy gambo aku pehal..pastu ko tayang kat 
belog ko yg mcm harammm tu?weyyhhh...
astagfirullahalzim...sib baek la aku dah remove ko dr frenlist aku sebelom aku
jumpe entrie haprak ko tu...lau x..ermmm..bru la ko knl aku ni sape...
walaupon entri ko tu dah haprak..tapi itu gambo aku bangang!
yg ko mengata tu ? AKU...

tq ALLAH.kau bg aku peluang arini utk bukak mate..
dapat tengok segale disebaliknyer...
ko ni bertopeng je lebih...damn!


ko lau terbace entrie aku ni lagi la aku sangat BERSYUKUR...
semoge ko jumpe BF ko yg lagi baik x sial ko kate...
nasib baik aku xfollow belog ko!
.my fairytale konon~!!!!!....

1 komen lagi:

qaqa said...

relex3x biasehh tu idup ada je orang xpuas,,, pikir xmatang langsung.. calm down ok!!!