Followers

Search This Blog

Tuesday, January 25, 2011

:: CONTEST PIC hitam putih PALING COOL ! ::

 tengah2 ujan lebat cmni..tetambah lak tgh xde kije..join contest jom huhu...
 sape2 nak join jom klik kat sini
 
 
 

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
done
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
done
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
 
kalau saya menang,saye nak g repair hp saye...skrin problemmoo :P
done

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

done 
 
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011
 
 
saye pertaruhkan pic coool yg ni :)
 
>> picca mase study kat pjb...weyhh rindu geng2 porak sekalian*

wokey,now time nak menghantr link kat tuan punyer contest...hhiiihi moge2 rezeki ade :)..nak iphone tu :)..ngeeeeeeeeee :)
yg dah di tag..ajak rakan2 belogger korang jugak k..lagi rmai lg best...


*nak iphone tuu ea :) *


2 komen lagi:

nelly said...

memang cool ..
gud luck tahu .
=)

siti fatimah said...

salam..hye tq join ! good luck :)