Followers

Search This Blog

Wednesday, January 5, 2011

:: aku dan ATOK ::

bismillahirahmanirahim....senyum dulu :)...
tgh2 buhsan ni..ade plak sorang atok ni invte join contest die..weee..
contest kali ni memang lain sikit..pasal ATOK...

yeee..caye xcaye la.b4 ni penah nampak contest sume pasal PEACE la,HIJAB la,PHOTO IN MIRROR la,ape la kan..macam2 contest ade..sume org bleh wat contest kan..hehe..
okey..xnak buang mase..contest ni dianjurkan oleh sorang blogger ni..< atok >..
die la yg cipte cntest ni..so ade la jugak yg join contest ni ek..huh..termasuklah aku..:)



setiap contest ofkos ade syrat kan..mane la bleh korang men belasah je kan..hehe..

ok..ready dah..aku nak start cite dah ni..muahehhe...

< atok..ermm sejak saye lahir aku belom pernah panggil atok saye ni dengan panggilan atok..ye sumpah..sebab dari kecik mak n abah saya dah biasekan panggil atok saye ni abah..so same je .macam saye panggil abah kandung saya jugak..name atok saye AB.GANI BIN MUTALIB..hensem orangnyer..tinggi..suara sedap..lagi2 kalau korang dengar die nyanyi ghazal..macam xpercaye kan..dulu "abah" saya ni penyanyi ghazal muar..dan terer jugak main gambus..sekarang ni jer "abah" dah xjoin..dah tue katenyer..tapi tiap2 ari jumaat pas smbhyg jumaat,wajib bukak radio /joh fm..semate2 nak dengar segmen ghazal..hehe..dan sekarang "abah" tren cucunyer pandai berzanji...hehe..tapi saye..sumpah..lagu kelaut..hehe.."abah" sporting sungguh...saye pernah di anugerahkan cucu paling kuat ketawe mase family day 2008 :) >

sekian terima kasih..heheh saje jer sekian terima kasih tu letak kat luar kurungan..hahha cz takot terlbh patah perkataan lak :)....

hehe nak jugak tunjuk "abah " saye yg ensem tu atok...hehe mau tengok kah?jangan ngurat ea..nangis "mak" saye nanti hehe...
;
;
;
;
;
;

 huuuu ensem x?segak lagi kan..umor dah 78 ni...caye xcaye la kan...tu yg sebelah "abah " saye tu awek "abah" saye..hahaha..mato woo..itu saye ok....mase ni gi beraye kat umah adik "abah"..kat sg sibol..

ucapan utk "abah" terima kasih segalanyer..tanpa abah..siapelah mak saye..dan make adelah saye didunie ni..adiya cyg "abah"..hehe..

to atok..jangan marah ea..banyak sgt nak cakap ni..hehehe..thanks..
k mase untuk meninvte rakan2 belogger yg len..steady arh korang..:)..

okeys..time untok menghantar link kat ATOK..thanks atok :)

4 komen lagi:

AiMaN said...

mekasih join contest atok..gud luck ye

da[Y]un said...

gudluck :)

~azillakhalison~ said...

hehe tq2 :)

AiMaN said...

tolong baca entry pasal undian untuk contest AKU & ATOK..tarikh, masa telah diberitahu..boleh mula berkempen mulai sekarang..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/01/undian-give-away-contest-dari-atok.htmls