Followers

Search This Blog

Wednesday, January 26, 2011

:: contest kami pose comey ::

 saye telah di invite oleh tuan punyer belog nih :)...si adik comey sorang ni AMNY...rajin sungguh adik yer mengcreate contest ni..hehhe..okey jom layan..dan join..korang xpayah la letak pic comel2 sangat..bg aku jer menang..hehe walaupon hakikatnye korang lagi comel..hehe




haaa..beminat ke tidak??kalau berminat jom baca syarat-syaratnya dahulu ya..

1~macam biasa korang kenalah follow belog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah
sudah :)

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!
sudah :)

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..
sudah :)
4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..


 " saye join contest ni sbb saye nak bgtau, saye dan kawan2 saye memang comey..ahaks "
sudah :)
 
5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye.
sudah :).

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
Or
RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)
 AMNY...better bagi je iphone :)
7~tarikh tutup 25 feb 2011


ahaha giler glamer ke giler comey? huhuhu....aku yg pkai bju hitam..kiri sekali..comey x comey x..haha...alaa mintak2 ler amny pilih saye menang contest ni..haha..nti lau saye menang saye belanje ar roti canai...ngeeeeeeee :)..ade baik ka camtu..hehe...
tang hadiah tu yang mate aku ni terkebil2 jap..hehe mcm xcaye..penah aku mntak abg aku belanje 1 iphone...die kate...cium bau kentot die 7kali dlu..hahah..hampehh lu!..

okey2 now nak tag..

pastu nnti korang tag kawan korang k..:)

* semalam contest arini contest :)*

6 komen lagi:

amny.. said...

thnx join...

memang cumey...

goodluck yepp..


amni follow sni..;DD

nelly said...

maceh tag nelly .
dah join da
=)

~azillakhalison~ said...

amny : hehe tq follow :)...mintak2 menang la heheh :)

nelly : okeyh :)..mesti gmbr yg u join comey gakk..adehhh..tipis la i nak menang hehehe

MJ said...

tenkiu ea..nnt mj join..kene carik yg comey2 nih...hehe

~azillakhalison~ said...

mj : alaaa xpyh carik..memang dah comey heheh

nik rosmawati said...

mmg comey pitcha ni.

gd luck :)