Followers

Search This Blog

Tuesday, January 18, 2011

:: time kasih Mark Zuckerberg ::


salam.korang...ceh mcm de jer org nak bace entri aku..haha
tengah gaban ni nyirap ngan modem ni..aduhaiiiii
maaf atas ketaksinggahan aku ke belog korang..bukan xnak berjalan2..tpi apekan daye..line tenet ni lemau sangat...umpama



biskot dalam tin yang xditutop rapat



adehaii..gile lemau kan...
bayangkan..aku nak log in fb pon punye la lame..rase nak hempok jer lptop ni..huh...
;
;
;
;
uit,,tadi ptg tetibe log in fb..sekali tgk fb aku bertukar wajah..
wahahahaha...biler ketikernyer aku tekan *get new profile* erkk...
aku berhati2 betol lau ngadap fb..takot2 lau ter tekat jadah tu..haha
sekali..amekkk ko...Mark Zuckerberg tolong updatekan..alalalala..time kasih byk2..
susah2 ajer..haha...
;
;
;
;
tapi aku lg suke tgk wall yg lame..sedap sikit rasenyer mate memandang..huhu..
tapi wall yg baru ni pon okey la kan...best jugak...ader je r perbaharuan si Mark Zuckerberg nni buat...
yelakan..dr fb mule2 buat..smpai la ni...xde la kite semue ngadap bnde yg same jer kan...
;
;
;
;
aku ingtkan aku tertekan new profile..huhu sekali kawan2 aku pon dok mangeloh..haha..
xpe la korang.kalau la betol si Mark Zuckerberg tu nak ttp fb mac ni..merase la jugak kite semue ni
gune prfle baru...hahhaha....so xpayah la nak cakap xbest la,xcntek la.xsesuai la ape la..hehe die wat ni semue utk kebaikan kite jugak..so relax2kan saje diri tu...(haha padahal tadi aku hangin kejap)
;
;
;
okey...selamat malkam semue...ade mase dan kelajuan tenet yg bergande2 saye jalan2 belog korang k...
macehh pade sape yg follow...euwww...nunite :)

wawa.intan.n nuar...wey rindu kat korang..dah kaye jgn lupe aku..huhu... 




*mcm hepi,tpi td ptg nangis smpai lebam biji mate*


 

0 komen lagi: